Huaweijev tri-fold pametni telefon dosegao 2,7 milijuna prednarudžbi prije lansiranja iPhonea 16

Autor: Redakcija
event 09.09.2024.
Foto: Shutterstock

Prednarudžbe za novi uređaj počele su u subotu u podne, samo nekoliko dana prije očekivanog Appleovog predstavljanja iPhonea 16, zakazanog za utorak ujutro u Pekingu.

Huawei je službeno osigurao više od 2,7 milijuna prednarudžbi za prvi sklopivi telefon na svijetu s tri panela i dva preklopna mehanizma, tri-fold Mate XT, prema današnjem ažuriranju na svojoj web stranici.

Kineski tehnološki div prethodno je najavio planove za predstavljanje novog proizvoda u utorak poslijepodne, ali još nije otkrio cijenu Mate XT uređaja. Službena prodaja trebala bi početi 20. rujna.

Apple se u međuvremenu suočava s izazovima na kineskom tržištu. Po prvi put, tvrtka nije rangirana među pet najboljih prodavača pametnih telefona u Kini tijekom drugog kvartala 2023. Huawei je osigurao četvrto mjesto s isporukom od 10,6 milijuna jedinica, dok je Apple isporučio 10 milijuna telefona u prvom kvartalu.

Dok su Huawei i drugi kineski brendovi već predstavili sklopive i preklopne telefone, Apple se tek treba upustiti u te kategorije.

Komentari

Zainteresirani ste za jedan od treninga?

Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

Markoja d.o.o.
Selska cesta 93
OIB: 10585552225

    Ispunite prijavu i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!



    Sve vijesti

    Podržava